Binnenschilderwerk

Het binnenschilderwerk is eens in de 6 jaar toe aan een nieuwe laag verf. Binnenschilderwerk geeft het interieur van uw woning of bedrijfspand weer een frisse blik.

Wij kennen allemaal de mooie egale muren die in de loop van de tijd, minder egaal, vies of zelfs beschadigd raken. Het kan ook zijn dat u bent uitgekeken op de kleuren die u een paar jaar eerder hebt uitgekozen of wellicht hebben de kozijnen van uw woning of bedrijf een flinke opknapbeurt nodig.

Het zijn werkzaamheden die wij u graag uit handen nemen. Vanaf de opname van het werk tot de oplevering kunt u rekenen op een gemotiveerde en flexibele samenwerking.

Kleuradvies
Bent u er nog niet helemaal uit als het gaat om de (nieuwe) kleuren van uw woning, kantoor of instelling? Wij geven u graag een vrijblijvend kleuradvies!

Is uw keuken aan vervanging toe?

Denkt u er ook eens aan dat het spuiten van uw keuken een ideale oplossing kan zijn. Dit is vaak goedkoper dan een gehele nieuwe keuken, en toch is uw keuken geheel als nieuw! Ook het aanrechtblad kunnen wij vervangen (in het voorbeeld vervangen voor een mooie licht grijze kleur).

Voor behandeling
Na behandeling