Mijn naam is Wesley van Geest, 34 jaar en inmiddels 17 jaar met veel liefde en passie actief in het schildersvak.

Sinds 2013 ben ik voor mijzelf begonnen, en dat doe ik met heel veel plezier.

Ik haal veel voldoening aan het leveren van schilderwerk van hoge kwaliteit, zo kunt u bij ons terecht voor alle soorten schilderwerkzaamheden, denk hierbij aan binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, houtrotreparatie, sauswerk, luxe wandbekledingen, spuitwerk en kit werkzaamheden.

In de loop der jaren hebben wij veel nieuwe technieken geleerd in ons vak, maar u kunt bij ons ook terecht voor het klassieke ouderwetse schilderwerk, denk hierbij aan het ouderwetse besnij werk zonder af te plakken, en het schilderwerk alleen maar schilderen met de kwast zonder gebruik van een rolletje etc.

Ook op het gebied van kleuradvies kunt u bij ons terecht, weet u de kleuren nog niet? Of lijkt het u leuk om zich compleet te laten verrassen met een 3d ontwerp van 1 van onze interieur stylistes waar we mee samenwerken? Dan is dat allemaal mogelijk.

 

Ook zoeken wij nog gepassioneerde schilders of schilders in opleiding die ons team wil komen versterken. Neem hierover graag contact op met Wesley van Geest op telefoonnummer 06 25 25 69 16.